Vi är FastPark

De flesta bilförare har någon gång känt irritation och stress över att inte hitta en parkeringsplats. Det problemet har FastPark nu löst! Genom att erbjuda privatpersoner möjligheten att hyra ut sina egna parkeringar skapar vi nya parkeringslösningar runt om i Sveriges städer.
Vanliga frågorGoogle PlayAppStore

Miljö, hållbarhet och minskade utsläpp

FastPark har miljön i högsta fokus och strävar alltid efter miljöanpassad vidareutveckling. Genom att använda FastPark bidrar du till minskade utsläpp och en bättre framtid.

Hyr ut för miljön och minskade utsläpp

Idag är det vanligt att man hyr ut sin lägenhet eller hus när man är bortrest. Varför inte hyra ut sin parkeringsplats också? Ta vara på det som redan finns, så att samhället kan utnyttja parkeringsytan till fullo och minska onödigt utsläpp.
Hyr ut din parkering
Samhällsnytta

Tjäna enkla pengar utan ansträngning och bidra till en delningsekonomi som tar vara på det som redan finns, så att samhället kan utnyttja parkeringsytan till fullo.

Attraktivt läge

Bor du centralt eller nära en pendelstation, med en ledig parkering över dagen? Då har du en attraktiv och intressant parkeringsplats som andra kommer vilja använda.

Utbetalning

Intäkten för uthyrningen av din parkeringsplats utbetalas en gång per vecka, direkt till ditt bankkonto.

Laddstation

Har du en laddstation vid din parkering? Höj timpriset och erbjud laddning av elbilen. Registrera alla egenskaper för din parkeringsplats vid menyn ”Uthyrning”.

Spara tid och tjäna pengar

Välkommen att bli en del av FastPark!

Hyr ut din parkering